AK Parti'de 2 ilçede müracaat yok

AK Parti'de 2 ilçede müracaat yok AK Parti'de 2 ilçede müracaat yok
A- A+
Reklam

AK Parti Genel Merkezi tarafından ilan edilen 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatı için verilen süre önceki gün dolarken, 40 aday adayı Bolu Merkez, ilçe ve beldelerinde AK Parti’den adaylık müracaatı gerçekleştirdi.

AK Parti’de Merkez İlçe olmak üzere diğer ilçe ve beldelerde Belediye Başkan Aday Adaylığı için yoğun bir müracaat yaşandığı gözlenirken, Seben ve Yeniçağa’da ise mevcut Belediye Başkanlarının karşısına müracaat olmadı.

Yeniçağa’da başarılı hizmetleriyle partili partisiz tüm Yeniçağlıların sevgisini kazanan, bunu da girdiği iki seçimde de %70’lerde oy olarak ispatlayan Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar’ın karşısına AK Parti’de rakip çıkmadı. Yeniçağa AK Parti Teşkilatlarına mevcut Belediye Başkanı Recayi Çağlar’ın dışında Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaat yapılmadı.

Aynı durum Seben’de de yaşandı. Seben’in genç ve başarılı Belediye Başkanı Fatih Kavak’ın karşısına AK Parti’den hiçbir isim rakip olarak çıkmazken, Kavak Seben’de tek aday oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler